Mathiesen’s Haveservice: Træfældning og Beskæring

Træfældning Icon

Mine Træfældningstjenester

1. Træfældning

Uanset sværhedsgraden af din opgave med træfældning, er jeg altid interesserede i at hjælpe dig. Jeg udfører avanceret træfældning og kan håndtere selv de mest komplekse træer. Mit mål er at sikre, at træet fældes sikkert og effektivt.

2. Beskæring af Træer

Jeg løser også opgaver med beskæring af træer. Beskæring er vigtig for at bevare træets sundhed og form. Jeg sikrer, at beskæringen udføres korrekt og skånsomt.

3. Topkapning

Har du træer, der er blevet for høje? Jeg udfører topkapning for at reducere træets højde og bevare dets æstetik. Topkapning er en effektiv måde at kontrollere træets vækst på.

Bortskaffelse og Stubfræsning

Jeg kan udføre opgaverne med eller uden bortskaffelse af det fældede træ. Desuden tilbyder jeg stubfræsning, så du ikke skal bekymre dig om grimme stubbe i din have.

Kontakt mig

Har du brug for træfældning eller andre haveservicetjenester? Ring til os på 53 32 21 46 for et godt tilbud eller send mig straks en besked!

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at holde din have smuk og velplejet. Mathiesen’s Haveservice er dit pålidelige valg! 🌿🌳

Få hjælp i haven

Få hjælp til dine opgaver i haven

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Info