Mathiesen’s Haveservice: Serviceordning for Havepleje

Velkommen til Mathiesen’s Haveservice!

Jeg tilbyder en skræddersyet serviceordning for haveejere, der ønsker at holde deres haver smukke og velplejede året rundt. Min serviceordning sikrer, at din have får den opmærksomhed, den fortjener, uden at du skal bekymre dig om detaljerne.

Serviceordning Icon

Hvad inkluderer min serviceordning?

  1. Sæsonbetinget beskæring: Jeg sørger for, at dine træer, buske og hække bliver beskåret på de rigtige tidspunkter af året. Dette fremmer sund vækst og giver en flot form.

  2. Græsslåning og ukrudtsbekæmpelse: Jeg klipper din græsplæne regelmæssigt og fjerner ukrudt, så din have altid fremstår velplejet.

  3. Gødskning og pleje af blomsterbede: Jeg tilfører den rette gødning til dine blomsterbede og sørger for, at blomsterne trives.

  4. Løvfaldsrydning: Når efteråret kommer, fjerner jeg løv fra dine bede og græsplæne, så haven forbliver ren og pæn.

  5. Vanding og vinterklargøring: Jeg sørger for, at dine planter får den rette mængde vand, og jeg klargør haven til vinteren.

Hvorfor vælge Mathiesen’s Haveservice?

  • Erfaring: Jeg har mange års erfaring inden for havepleje og landskabspleje.
  • Pålidelighed: Min serviceordning er skræddersyet til dine behov, og jeg overholder altid mine aftaler.
  • Konkurrencedygtige priser: Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser, så du kan få professionel havepleje uden at sprænge budgettet.

Kontakt mig

Ring til mig på 53 32 21 46 for at høre mere om min serviceordning eller send mig straks en besked! Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at holde din have smuk og velplejet! ❄️🍁🌺🌞

Få hjælp i haven

Få hjælp til dine opgaver i haven

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Info